HCA Project Support

Over HCA Project Support
HCA Project Support - _Wie zijn wij? _

HCA Project Support is een internationaal uitzendorganisatie dat al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het vervullen van vacatures in de Maritieme - Petrochemische - Civiele Constructie & Productie sector.

Onze kracht en service rijkt verder dan alleen het direct kunnen leveren van  gekwalificeerd personeel. Of het nu gaat om extra handjes voor uw productielijnen, ondersteuning bij kleinschalige projecten of een brug “slaan” naar grootschalige projecten, wij weten wat u nodig hebt.

HCA Project Support ondersteunt en verzorgt indien gewenst eveneens uw gehele projectorganisatie. Dit doen wij door middel van planning, 24/7 bereikbaarheid, urenregistratie, begeleiding on the job, en bieden we in-house services aan.

Uitzenden is mensenwerk, daarom is creativiteit en betrokkenheid een belangrijk aspect van ons werk. Door deze eigenschappen te bundelen krijgen wij het voor elkaar!

Onze slogan is dan ook niet voor niets; _Creative, Involved, Getting the Job done!_ HCA Project Support ontzorgt, opdat uw bedrijf kan doen waar het goed in is!

Bij interesse en/of vragen, voor werkgever en werknemer, kunt u contact opnemen met HCA Project Support. Dan bespreken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn om uw specifieke wensen en behoeften te kunnen vervullen.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Team HCA Project Support

Scheepsbouwweg 67

Havennummer 2617

3089 JW Rotterdam

Tel: +31(0)103070808
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitzendbureau
Adres
HCA Project Support Scheepsbouwweg 67
Havennummer 2617
3089 JW Rotterdam
Tel: 0103070808
Website
www.hcaprojectsupport.com
Oprichtingsjaar
2000
Vacatures bij HCA Project Support
Anderen bekeken ook