HygroTemp BV

Over HygroTemp BV

**HygroTemp B.V. is specialist in luchtbevochtiging en warmteoverdracht voor de HVAC-markt (Heating Ventilation Air Conditioning). Tevens leveren wij systemen voor warm water van een constante temperatuur. Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bovendien zeer stabiel en onderhoudsvriendelijk.**

Ons team van specialisten beschikt over diepgaande kennis van de omstandigheden waarin onze systemen moeten functioneren. Product- èn toepassingskennis zijn ons handelsmerk. Wij zetten onze kennis en kunde graag in om u te helpen de beste oplossing te realiseren. HygroTemp maakt het verschil als het om bevochtiging en warmteoverdracht gaat. 

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de waarde van een gezond en hygiënisch binnenklimaat. Of het nu om werken of wonen gaat. De luchtvochtigheid is daar een belangrijk onderdeel van. Verder speelt luchtvochtigheid een rol bij de verwerking en opslag van bepaalde materialen, denk bijvoorbeeld aan papier, groente en fruit. De juiste vochtigheid onder wisselende omstandigheden stelt hoge eisen aan de systemen.

Bovendien wilt u geen gedoe. U wilt stabiliteit, weinig onderhoud en een energiezuinige oplossing. Energie en onderhoud zijn immers belangrijke issues. Vanuit kostenoverwegingen en vanuit continuïteit. Verstoringen zijn lastig en kosten vaak ook geld.

HygroTemp levert een brede range van producten die ervoor zorgen dat altijd de juiste vochtigheid wordt bereikt. Of het nu om klimaat gaat of industriële toepassingen. HygroTemp heeft de juiste oplossing.

Onze mensen zijn gedreven en ervaren professionals. Ze beschikken over de juiste combinatie van kennis en kunde om de beste oplossingen te realiseren. Onze producten zijn middel, het gaat ons om het doel. We zijn creatief, denken mee en zijn helder in onze communicatie. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Giraffeweg 6, 1338 EG Almere
Website
www.hygrotemp.nl
Oprichtingsjaar
2007
Vacatures bij HygroTemp BV
Anderen bekeken ook