baneninhetgroen

Over baneninhetgroenBANENINHETGROEN.NL is een gespecialiseerd werving en selectie bureau voor de groene sector met vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Waardenburg, Reeuwijk en Baarn. Vakmensen vinden bij Baneninhetgroen een uitgebreid aanbod vacatures in de agrarische, groenvoorziening, hoveniers en loonwerk sector. Wij bemiddelen in zowel vaste banen als tijdelijk werk. Met op onze website elke week een nieuwe vacature top5 waar je de leukste groene vacatures vindt. Baneninhetgroen is ontstaan vanuit de sterk toegenomen vraag naar vakmensen door een groot aantal gerenommeerde bedrijven in de Groenvoorziening en Hoveniersbranche, die ook veelvuldig gebruik maken van onze concurerende PAYROLL-SERVICES. De groenbedrijven waardoor dit initiatief is ontstaan zijn voornamelijk gevestigd in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht en den Bosch. Hier ligt dan ook ons werkgebied. 

Baneninhetgroen is altijd op zoek naar vakspecialisten, zoals bijvoorbeeld ervaren hoveniers, medewerkers groenvoorziening en boomverzorgers. Op dit moment hebben wij een aantal leuke vacatures groenmedewerkers en interessante kaderfuncties waar je direct op kunt solliciteren. Wil je liever aan de slag bij een leuk hoveniersbedrijf? Ook dat kan! Baneninhetgroen heeft op dit moment verschillende groene vacatures voor zowel ervaren als ook startende hoveniers. Ben jij hovenier en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze hovenier vacatures of neem direct contact met ons op. 

Baneninhetgroen maakt het voor bedrijven in de groene sector makkelijker om passende werknemers in het groen te vinden. De openstaande vacatures, ons uitgebreide kandidatenbestand en onze unieke persoonlijke aanpak vormen de basis voor baneninhetgroen.nl. Naast werving en selectie (vast of tijdelijk personeel) biedt Baneninhetgroen nu ook payrolling als extra service. Baneninhetgroen Payrolling neemt niet alleen uw personeel maar ook het werkgeversrisico over. U betaalt alleen de gewerkte uren. Zo creëren wij een uniek platform waarbij de werkzoekende en werkgever elkaar gemakkelijk en snel vinden. Lees meer over onze dienstverlening op INFO GROENBEDRIJVEN of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen op afspraak graag bij u langs om u te informeren over onze unieke werkwijze. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Groenvoorziening,GWW,Loonwerk,Grijs/Straatwerk
Website
Baneninhetgroen.nl
Vacatures bij baneninhetgroen
Anderen bekeken ook