Autotelex B.V.

Over Autotelex B.V.
Autotelex is marktleider in motorvoertuigengegevens, van auto’s en motorfietsen tot bedrijfswagens.

**Wie wij zijn**
Autotelex houdt zich sinds 1964 intensief bezig met het in kaart brengen van de Nederlandse markt voor motorvoertuigen, van auto’s en motorfietsen tot bedrijfswagens. Deze autogegevens worden onder meer toegepast bij het importeren van auto’s, het berekenen van rest-BPM en het bepalen van een marktconforme restwaarde. Tot onze klanten behoren uiteenlopende partijen als autobedrijven, autoveilingen, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, banken en overheidsinstellingen. Voor het verzamelen van autogegevens maakt Autotelex, sinds decennia marktleider, dankbaar en zorgvuldig gebruik van het netwerk dat in die jaren is opgebouwd.
Door informatie van importeurs, dealers, autohandelaren, autoveilingen, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, banken, overheidsinstellingen en RDW te combineren met de eigen kennis en expertise, heeft Autotelex een bijzonder complete en kwalitatief zeer sterke database opgebouwd. Deze voertuigdatabase met auto-informatie is daarnaast inmiddels veelvuldig gekoppeld met externe databases.
Autotelex maakt al deze informatie op verschillende manieren toegankelijk en beschikbaar. Niet zomaar gegevens, maar waarden die gelden als norm op basis waarvan duizenden professionals in de branche een afgewogen beslissing kunnen nemen, bijvoorbeeld bij schadegevallen, het inruilen van motoren of bedrijfsauto’s of het importeren van auto’s.

Dat is de norm van Autotelex: de norm in waarden.

**Bedrijfscultuur**
Er heerst een informele sfeer waarin eigen ontwikkeling, talent en ambitie centraal staat voor iedere medewerker.

**Wat we bieden**
Onze software AutotelexPRO wordt door bijna alle autobedrijven gebruikt om auto's te taxeren en met onze motorvoertuigen-database zijn we marktleider in diverse branches. We maken deze informatie toegankelijk met online toepassingen, Apps en via webservices. Dagelijks gebruiken duizenden professionals in de branche deze data en toepassingen om afgewogen beslissingen te kunnen nemen, bijvoorbeeld bij het taxeren, verzekeren of importeren van motorvoertuigen.

Met AutotelexIMPORT kunt u zelf op een eenvoudige manier snel en makkelijk het BPM aangifteformulier voor de Douane invullen bij import van een personenauto, motorfiets of kampeerauto.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Computersoftware,Motorvoertuigengegevens van auto’s en motorfietsen tot bedrijfswagens,Taxeren,BPM formulier
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Autotelex BV
Snelliusweg 1
6827 DG Arnhem
Website
www.autotelex.nl
Oprichtingsjaar
1964
Vacatures bij Autotelex B.V.
Anderen bekeken ook