W&S Logistiek

Over W&S LogistiekVanaf 2000 is ons kandidaten bestand uitgegroeid tot een database vol logistiek gespecialiseerde mensen. Van Hef- en reachtruck chauffeur, naar im- en export medewerker tot planner en logistiek manager. Ieder met zijn eigen specialisme. Of het nu luchtvracht betreft, wegtransport of zeevracht, wij hebben het allemaal voorbij zien komen in de afgelopen jaren. 

De mensen die zich bij ons hebben laten registreren komen regelmatig bij ons terug. Soms omdat ze zelf een baan hebben waarbij ze op zoek moeten naar logistiek personeel, maar ook omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze band met onze medewerkers is voor ons erg belangrijk.


Je bent op zoek naar een passende of misschien wel nieuwe baan in de logistiek. Je hebt scholing in deze branche of jarenlange werkervaring en staat nu op het punt om te kiezen voor een nieuwe uitdaging. Uiteraard hopen wij je daarbij te kunnen helpen. Voor zowel functies op lager-, middel- en hoger  beroeps niveau  kan W&S logistiek van toegevoegde waarde zijn. Maak gebruik van onze kennis van de markt en ons zorgvuldig opgebouwde netwerk en wie weet… begin je binnenkort aan een nieuw start.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Logistiek,Supply Chain,Export,Warehousing
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Rustenburg 101, 1506 AX Zaandam
Website
www.wenslogistiek.nl
Oprichtingsjaar
2000
Vacatures bij W&S Logistiek
Anderen bekeken ook