JSO

Over JSO

Wij zijn een team van bevlogen mensen met een ambitie: Een krachtige samenleving met ruimte en perspectief voor iedereen. We brengen organisaties, overheid en inwoners bij elkaar om hier samen aan te werken.

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, rijksoverheid, woningbouwcorporaties, onderwijs en (sociaal) ondernemers. Wij krijgen de rol van procesbegeleider, organisatie- en teamontwikkelaar, adviseur, methodiekontwikkelaar, innovator, coach/intervisor of interim kracht.

JSO staat voor gewone mensentaal, korte lijnen, gezond verstand van zaken gecombineerd met een grote dosis enthousiasme en betrokkenheid.

**Onze manier van werken**




Wij stellen de mens en zijn belevingswereld centraal. We kunnen de samenleving niet transformeren vanachter ons bureau. In plaats daarvan brengen we het gesprek op gang tussen professionals, bestuurders en inwoners die hun dagelijkse praktijk hebben in de samenleving.  Zo komen we tot een nieuwe aanpak voor de behoeften in de samenleving: thuis kunnen wonen, zorg en hulp krijgen die past, mee kunnen doen en zelfstandig zijn.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Nieuwe Gouwe Westzijde 1
2802 AN Gouda
Website
http://www.jso.nl/
Vacatures bij JSO
Anderen bekeken ook