KCWA

Over KCWA
Stichting Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam biedt kinderopvang die zorgt dat ouders hun baan kunnen blijven combineren met kinderen. Wij zorgen voor verantwoorde en professionele kinderopvang, waarin ieder kind zich veilig voelt, zich optimaal kan ontwikkelen en waarin het kind gestimuleerd wordt om tot ontwikkeling te komen, zowel individueel als in groepsverband.

Stichting Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam is een toegankelijke kinderopvangorganisatie, en werkt zowel klant- als aanbodgericht.

Wij staan voor flexibiliteit en kwaliteit van opvang; enerzijds blijven we voortdurend goed kijken naar de veranderende wensen van ouders t.a.v. kinderopvang, de politieke ontwikkelingen en de veranderende werkstructuren in de maatschappij (bijvoorbeeld zzp-ontwikkelingen, flexwerkplekken). Anderzijds zijn we continu bezig met het optimaal verzorgen van kwalitatief goede kinderopvang. En kinderopvang betekent bij Stichting Kindercentrum Watergraafsmeer Amsterdam meer dan ‘het opvangen van kinderen als de primaire opvoeders aan het werk zijn’.

Als kindercentrum zijn we dagelijks continu bezig met de opvoeding en ontwikkelingsstimulering van kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast de ouder(s)/verzorger(s) thuis en eventueel de leerkracht op school zijn wij 2e of 3e opvoeder in lijn. We voelen ons heel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ieder kind dat bij ons opgevangen wordt.

Daarbij geloven wij dat wij als kinderopvangorganisatie een professionele meerwaarde kunnen zijn op de thuis/gezinssituatie.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Kinderopvang
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Website
www.kcwa.nl
Vacatures bij KCWA
Anderen bekeken ook