MediCentraal B.V.

Over MediCentraal B.V.
MediCentraal is jouw uitzendbureau in de medische sector op het gebied van uitzenden, werving en selectie, detacheren en ZZP bemiddeling.

**Wij garanderen:**

*  Persoonlijke aandacht met korte lijnen. Bij MediCentraal stellen wij jou Centraal. Vanuit deze visie zorgt MediCentraal onder andere voor een juiste match aan de hand van jouw profiel en wensen.
* Bonusprogramma. Wij vinden het belangrijk dat je voor ons kiest en willen je graag daarvoor naast je salaris extra belonen met een bonusprogramma voor uitzendkrachten. Daarom spaar je bij ons voor ieder gewerkt uur WerkMiles welke je kan besteden in de WerkMiles shop.
* Medische kennis. Wij van MediCentraal hebben ervaring in de medische sector, spreken de taal en weten  dat alleen jij tevreden bent wanneer je met plezier werkt.
* Maatschappelijk betrokken. MediCentraal wil graag maatschappelijk betrokken zijn en iets teruggeven. Voor ieder uur dat je werkt bij een opdrachtgever spaart deze ook WerkMiles. De opdrachtgever bepaalt aan welk goed doel (CBF erkend) hij dit bedrag wil laten toekomen.
* Opleidingen. Werk je voor MediCentraal dan bieden wij je de mogelijkheid om up to date, bevoegd en bekwaam te blijven in jou vakgebied.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitzendbureau,bonus programma,flexibel personeel,ZZP bemiddeling
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Website
www.medicentraal.nl
Vacatures bij MediCentraal B.V.
Anderen bekeken ook