Interntational bike group

Over Interntational bike group
International Bike Group (IBG) te Amsterdam, beter bekend als Fietsenwinkel.nl, is een van de grootste en een snelst groeiende spelers in de Europese fietsenindustrie. Met een jaarvolume van 100.000 fietsen en een jaarlijkse groei van meer dan 50% zijn we marktleider in Nederland. Ook internationaal timmeren we hard aan de weg; we zijn actief in België, Denemarken en Zweden en uitbreiding naar andere Europese landen is in voorbereiding.

 IBG heeft haar business ingericht rondom online retail van fietsen en fietsgerelateerde producten. De online verkoop wordt ondersteund door een aantal fysieke winkels en servicepunten waar onze klanten terecht kunnen voor vragen en een testrit. IBG onderscheidt zich van concurrenten door onze klanten een all-in ervaring te bieden op het gebied van oriëntatie, aanschaf en service. Dit maken we mogelijk met een team van jonge, enthousiaste collega’s en vooruitstrevende technologische vernieuwing.

In 2009 is IBG opgericht door de founder en CEO Bastiaan Hagenouw. De directieleden van IBG hebben voorheen bij o.a. McKinsey, Heineken en Lehman Brothers gewerkt. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een cultuur die door collega’s beschreven wordt als: resultaatgericht, informeel en ronduit gezellig.

Wij zoeken leuk teamleden die op technisch/commercieel/financieel vlak kennis meebrengen, maar ook plezierig zijn om mee te werken, te pingpongen of frisbeeën in de pauzes en te borrelen op ons dakterras.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Detail handel,Bikes,Online webshop,Fietsen
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Gyroscoopweg 6
1042 AB Amsterdam
Website
www.fietsenwinkel.nl
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij Interntational bike group
Anderen bekeken ook