Performis B.V.

Over Performis B.V.
Performis next level publishing is een innovatieve uitgever van vakinformatie voor professionals in de (para)medische wereld, industrie en food. Onze publishingplatforms bestaan uit combinaties van magazines, websites, apps en social. Performis heeft twee portfolio’s, namelijk: eigen media en media voor derden. 

Naast onze eigen media verzorgen we dus ook uitgeefopdrachten voor organisaties die wel eigenaar van een titel zijn, maar het uitgeven zelf niet tot hun core business rekenen. Denk daarbij aan: beroepsverenigingen, brancheorganisaties, belangenbehartigende organisaties en fondswervende organisaties 

Uitgeven is een bijzonder vak, zeker voor organisaties die daar niet hun core business van hebben gemaakt. Wij geloven in de kracht van niet-professionele uitgevers. Uit ervaring weten we dat zij als geen ander in staat zijn om hun doelgroep te voorzien van zeer relevante informatie en daarmee alle mogelijkheden in huis hebben om een duurzame band met hen aan te gaan. We weten echter ook dat zij de stap naar een beter blad, een nieuwe website of een eigentijdse app niet eenvoudig maken. 

Daarom hebben wij ons daarin gespecialiseerd. Of het nu gaat om een magazine, website of applicatie - of een combinatie daarvan - wij hebben bewezen dat we niet alleen zelf succesvolle titels in de markt kunnen zetten, maar ook dat we de vraagstukken van niet-professionele uitgevers begrijpen én weten op te lossen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitgeven,Publishing,Media
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Postadres
Postbus 2396
5202 CJ ’s-Hertogenbosch

Bezoekadres
Emmaplein 4B
5211 VW ’s-Hertogenbosch
Website
www.performis.nl
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij Performis B.V.
Anderen bekeken ook
DMU