CodeGuild

Over CodeGuild
Welkom bij CodeGuild! Het premium netwerk van gekwalificeerde software developers en software engineers. 

Wij zijn een **100% toegewijde software engineering recruitment consultancy** met **tien jaar ervaring** binnen de markt en een passie voor vakmanschap. Wij werken nauw samen met mannen en vrouwen die hun passie voor wiskunde en problemen oplossen inzetten om waarde te creëren voor onze samenleving.Jouw ladder naar groot meesterschap

Om je als software professional maximaal te blijven ontplooien is het belangrijk **om je continu te bevinden binnen organisaties waar je wordt uitgedaagd**. Wij maken dit mogelijk. CodeGuild combineert diepe kennis van de markt, een helder proces, uitgebreide begeleiding, inhoudelijke technische kennis en onze passie voor vakmanschap. Zo zijn wij **het ideale bureau om mee samen te werken voor de volledige levenscyclus van jouw software development en – engineering carrière.** Van leerling software engineer tot gerespecteerde grootmeester.Software developer of – engineer?

Ontdek waarom CodeGuild jouw carrière naar het volgende niveau kan tillen.Software Development Manager, Directeur, CTO of HR professional?

Ontdek waarom CodeGuild de partner is om uw organisatie te helpen bouwen met het beste software development en – engineering talent uit de markt.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Software Engineering Recruitment Consultancy,Werving en selectiebureau IT,Staffing consultancy
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
WG-Plein 202
1054 SE Amsterdam
Nederland
Website
https://www.codeguild.nl/
Oprichtingsjaar
2014
Vacatures bij CodeGuild
Anderen bekeken ook