Vacatures.nl

Vacatures zoeken en direct solliciteren, waar je ook bent!

Vind je nieuwe baan
met de Vacatures.nl app

  • Zoek en vind eenvoudig relevante vacatures
  • Bewaar interessante vacatures als favoriet
  • Solliciteer op vacatures direct vanuit de app
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Ondersteunt:

  • Google Drive
  • Dropbox
  • iCloud
Vacatures zoeken app

Download nu de app

Alle vacatures binnen handbereik

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een app gebruiken?

Met de app kun je overal en op elk moment op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures. Daarnaast biedt de app extra functionaliteiten, zoals het bewaren van interessante vacatures en sollicitaties.

Is de app echt gratis?

Ja, de app is en blijft gratis. We kunnen de app gratis aanbieden, omdat bedrijven bereid zijn te betalen voor het prominent weergeven van hun vacatures in de zoekresutaten.

Is de app voor mijn telefoon of tablet geschikt?

De app draait op alle mobiele toestellen en tablets die gebruikmaken van een iOS- of Android-besturingssysteem. Windows-gebruikers kunnen vooralsnog alleen gebruik maken van de mobiele website.

Hoe werkt het solliciteren vanuit de app?

Als je wilt solliciteren kun je eenvoudig je cv toevoegen vanuit je Dropbox-, Google Drive- of iCloud-account. Daarbij kun je je sollicitaties voorzien van een motivatie of persoonlijke boodschap.

Kan ik interessante vacatures en mijn sollicitaties opslaan?

Ja, vacatures kun je eenvoudig opslaan in een overzicht met favorieten zodat je deze op een later tijdstip nog eens kunt bekijken. Sollicitaties worden automatisch bewaard in je sollicitatieoverzicht.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste vacatures?

Activeer notificaties voor jouw zoekopdracht en ontvang een melding zodra er nieuwe relevante vacatures voor jou zijn. Omdat ons vacature-aanbod altijd up-to-date is, mis je zo geen nieuwe vacatures.