Vacatures.nl
Vind vacatures in Rotterdam

Vacatures Rotterdam

Wie aan Rotterdam denkt, denkt aan de haven. Niet zo gek, want deze biedt werk aan zo’n 200.000 mensen verdeeld over onder meer de Eerste en Tweede Maasvlakte, de Botlek en de Europoort. Maar Rotterdam heeft meer: ook het toerisme en de zakelijke dienstverlening floreren. Mede dankzij Rotterdam Airport weten steeds meer internationale bezoekers de Maasstad te vinden en ook grote bedrijven voelen zich thuis in deze constant bewegende stad. Op Vacatures.nl vind je dan ook een groot aantal vacatures in Rotterdam: zoek hier naar jouw nieuwe baan in Rotterdam.

Populaire vacatures in Rotterdam

Zorg vacatures Rotterdam

Zorg vacatures

De zorg is in Rotterdam de grootste sector als het gaat om het aantal arbeidsplaatsen. Er is dan ook veel werkgelegenheid, of je nu in de kinderopvang wilt werken of in het ziekenhuis, als doktersassistente of in de thuiszorg: op Vacatures.nl vind je een groot aanbod van zorg vacatures. Vind vandaag nog jouw nieuwe baan in de zorg in Rotterdam.

Zorg vacatures in Rotterdam

Administratieve vacatures Rotterdam

Administratieve vacatures

Als bedrijvige stad biedt Rotterdam binnen verschillende bedrijfstakken veel werkgelegenheid voor administratief personeel. Als administratief medewerker vind je veel geschikte vacatures in Rotterdam. Maar ook wanneer je als secretaresse, office manager of receptioniste aan de slag wilt, vind je ongetwijfeld een vacature die past bij jouw ambities.

Administratieve vacatures in Rotterdam

Logistieke vacatures Rotterdam

Logistieke vacatures

Zowel binnen de grote Rotterdamse haven als op Rotterdam Airport passeren jaarlijks heel wat personen en goederen: vanzelfsprekend biedt de stad veel werkgelegenheid in de logistiek. De variatie aan vacatures is groot, van functies binnen de haven of het havenbedrijf Rotterdam tot een groot aantal koerier vacatures.

Logistieke vacatures in Rotterdam

Schoonmaak vacatures Rotterdam

Schoonmaak vacatures

Rotterdam biedt veel werkgelegenheid voor schoonmaakpersoneel. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken bij een schoonmaakbedrijf of hotel, als werkster of als huishoudelijke hulp. Is schoonmaakwerk jouw specialiteit? Bekijk dan nu de vacatures en vind vandaag nog jouw nieuwe baan als schoonmaker of schoonmaakster.

Schoonmaak vacatures in Rotterdam

Werken in Rotterdam

Bedrijven in Rotterdam

In Rotterdam zijn volgens data van het CBS veel bedrijven actief binnen de consultancy, accountancy, advocatuur, communicatie en overige adviserende zakelijke dienstverlening: het gaat hierbij om bijna een kwart (24%) van de Rotterdamse bedrijven. Daarbij is een groot gedeelte van de ondernemingen (18%) gespecialiseerd in de groothandel, detailhandel of sales/verkoopbemiddeling.

Werkgelegenheid in Rotterdam

In Rotterdam zijn relatief veel mensen werkzaam binnen de logistiek: 9% van de werknemers werkt in de logistieke sector, terwijl dit landelijk 5% is. Dit komt mede doordat Rotterdam zich als belangrijke mainport kenmerkt. Het meeste werk is in Rotterdam te vinden binnen de zorg: 17% van alle werknemers in Rotterdam is actief in deze bedrijfstak. Er is dan ook een uitgebreid aanbod van zorg vacatures in Rotterdam.

Werkenden in Rotterdam hoeven met een gemiddelde woon-werkafstand van 13,7 kilometer niet ver te reizen voor hun baan. Deze afstand is lager dan in de andere grote steden en ligt ook onder het Nederlands gemiddelde (14,6 kilometer).

Feedback