Vacatures.nl

Flauw of hilarisch? 6 voorbeelden van onvervalste kantoorhumor

Werken op kantoor kan weleens saai worden - ook al is je functie nog zo uitdagend, de organisatie nog zo dynamisch en jouw optreden nog zo proactief. De manier om de lol erin te houden? Teruggrijpen op wat classic kantoorhumor à la Edgar en Jos. Hier zes voorbeelden ter inspiratie.

Pimp my ride

Het zal je maar gebeuren, dat je aan het eind een werkdag je auto zo terugvindt. En dan? Zo de weg op, of toch die post-its er maar afhalen?

Snipperdag

Op het eerste gezicht lijkt hier gewoon iemand aan het werk te zijn. Maar wie van dichterbij kijkt, komt bedrogen uit. Let op: als je veel met collega’s moet overleggen, werkt deze truc minder goed.

Bruin bakkie

Deze klassieker kennen we in verschillende varianten, maar deze oosterse touch is wel erg pikant.

Frisse lucht

Als je de komende jaren nog een kans op promotie wilt hebben, kun je deze beter niet bij je leidinggevende uithalen. Voor wie het aandurft: trek aan de tiewrap en gooi deze frisseluchtbuks in het kantoor van de ongelukkige(n), die voorlopig geen last zal hebben van muffe luchtjes…

Als een toeter

Dit is een leuke grap voor collega’s die ’s ochtends nog wat slaperig zijn (of katerig). Ze zijn ongetwijfeld meteen klaarwakker!

Het groene kantoor

Een plantenbak op kantoor is zó 2015: dat vraagt om een upgrade. Wat je nodig hebt is een zakje tuinkerszaad, een afgeschreven toetsenbord en ook flink wat geduld… maar het gezicht van het slachtoffer zal dit zeker waard zijn.