Vacatures Zoeken App: nu voor Android en iPhone!

21-01-2019 Redactie vacatures.nl
Trots kunnen we mededelen dat je nu ook vacatures kunt zoeken met onze nieuwe app 'Vacatures Zoeken'. Deze app is gratis en beschikbaar in de App Store en Google Play.



Het gebruik van mobiele apparaten is de laatste jaren sterk toegenomen en inmiddels zijn smartphones en tablets goed voor de helft van het verkeer op Vacatures.nl. Reden voor ons om deze nieuwe app te ontwikkelen, waarmee je gemakkelijk vacatures zoekt en direct kunt solliciteren.

Ons doel was het ontwikkelen van een native app die inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen. Een app die geschikt is voor smartphones en tablets, snel werkt en gebruiksvriendelijk is in het dagelijkse gebruik.

Met onze mobiele app kun je on-the-go relevante vacatures vinden van organisaties en bedrijven in jouw regio. Je kunt favoriete vacatures bewaren voor later of delen met anderen, vacature-alerts instellen zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van interessante vacatures en, last but not least, eenvoudig solliciteren.

Waar mobiel solliciteren op veel sites nog behoorlijk complex is, hebben we dit in de app zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We hebben hierbij de nadruk gelegd op de gebruiksvriendelijkheid, zodat zoeken eenvoudig is en je direct kunt solliciteren.

Tijdens het ontwikkelen van de app hebben wij ons vooralsnog gericht op de belangrijkste functionaliteiten die je nodig hebt om te zoeken naar een nieuwe baan. Later dit jaar wordt de app uitgebreid met nieuwe functies.

Kom je bij het gebruiken van de app iets tegen wat niet vlekkeloos werkt, of mis je bepaalde functionaliteiten, laat het ons dan weten! Dit kan via info @ vacatures.nl. Met jouw feedback kunnen we de ‘Vacatures Zoeken’-app nog beter maken.