Echte bakker Jan Swaanen

Over Echte bakker Jan Swaanen
Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze worden in onze winkels in Hilvarenbeek, Oisterwijk, Bladel en meerdere supermarkten verkocht.

Onze specialiteiten zijn ondermeer onze echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Wij hebben meerdere soorten worstenbrood, we zijn trots op ons vegetarisch worstenbrood met vega gehakt dat we zelf ontwikkeld hebben als ambachtelijk bakker! Uniek te noemen in Nederland! Maar ook bieden wij onze klanten een ruim assortiment aan speltproducten van ons eigen geoogste speltgraan. Tevens hebben wij onze eigen desemculturen ontwikkeld.

Maar als _Echte_ Bakker hebben wij natuurlijk véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. 
 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Speltspecialist met eigen speltgraan,Ambachtelijke producten,Eigen desemculturen ontwikkeld,Worstenbroodjes, eigen ontwikkeld vegetarisch (gehakt) worstenbroodje
Adres
Apollostraat 1
5081 GS Hilvarenbeek
Website
http://www.janswaanen.echtebakker.nl/
Oprichtingsjaar
1925
Vacatures bij Echte bakker Jan Swaanen
Anderen bekeken ook