Restaurant Van Ouda

Over Restaurant Van Ouda
**RESTAURANT VAN OUDS EN VIN'S BAR**
Restaurant Van Ouds is een uniek en authentiek restaurant, gevestigd langs een eeuwenoude postroute, net buiten Bavel. Wees welkom, genietend van een warme, informele sfeer die aanvoelt als ‘thuis’. Laat u verrassen door heerlijke, pure gerechten, modern in uitstraling en klassiek in bereiding. Gebruikmakend van dagverse, mooie producten uit de regio en ver daarbuiten.

De open keuken biedt u een kijkje achter de schermen waar u chefkok/eigenaar Vincent samen met zijn keukenknallers vol passie aan het werk kunt zien. De gerechten kenmerken zich door het gebruik van verrassende ingrediënten, die met oog voor kwaliteit worden geselecteerd. De bediening bestaat uit een mix van ervaren krachten en studenten - wij zijn immers een jong bedrijf en blijvend in ontwikkeling. Van Ouds staat voor kwaliteit in combinatie met een ongedwongen, onvergetelijke beleving.

Naast het restaurant presenteren wij sinds kort nu ook Vin's Bar: voor makkelijke, no-nonsense (afhaal)maaltijden op niveau - kraakvers en ongelooflijk lekker!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Gilzeweg 24, 4854 SG Bavel
Website
vanouds.com
Oprichtingsjaar
2011
Vacatures bij Restaurant Van Ouda
Anderen bekeken ook