Dijkstaal B.V.

Over Dijkstaal B.V.
Moderne technologie met de service van vroeger maakt Dijkstaal tot een betrouwbare bouwpartner voor alle mogelijke soorten staalconstructies.

Met ons moderne machinepark, onze oprechte interesse in de klant en ons team van vakmannen zorgen we ervoor dat we elke uitdaging tot een goed einde brengen. 

Het merendeel van de projecten die wij doen zijn heel uiteenlopend. Van de bruggen in Madurodam, tot een 34 meter hoge hal met kraanbanen, tot een glas-staal constructie in Engeland en Ierland, Omkastingen naar Rusland, Slangentoren naar Oman, een brug naar Liberia of een esthetische kraanpoot voor een appartementencomplex in Nijmegen. Hoe gaaf is dat?

We zijn een hecht team en verwelkomen graag nieuwe collega's bij ons familiebedrijf. Wij vinden het leuk om met elkaar wat bijzonders neer te zetten. We doen het samen, met z'n allen! We helpen elkaar wanneer en waar nodig. 

Als je bij Dijkstaal werkt, weet je zeker dat er naar je geluisterd wordt en dat je echt invloed hebt op een project, maar ook op de manier van werken in het algemeen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Staalbouw,Staalconstructiewerk,Staalproductie,Engineering
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Dijkstaal B.V.
Zwarte Zee 15
3144 DE Maassluis
Website
https://www.dijkstaal.nl/nl/werken-bij-dijkstaal
Oprichtingsjaar
1877
Vacatures bij Dijkstaal B.V.
Anderen bekeken ook