Essysse

Over Essysse
**Essysse, Eye-catching interior accessories**

Ben je op zoek naar èchte eyecatchers voor een in- of exterieur? Essysse ontwerpt en maakt zeer exclusieve in- en exterieuraccessoires, items die zeker kunst genoemd mogen worden. Onze designs worden in limited editions geproduceerd. Zo ben je niet alleen verzekerd van een spraakmakend, maar ook zeker van een unìek in- of exterieurstuk!

Out-of-the-box designs

Eén van de dingen die voor ons gewoon zijn, is dat onze ontwerpen dat niet zijn! We zijn gek op ‘vreemde’ en extreme  vormen, materialen en technieken en we vinden het geweldig om deze te combineren met de meest luxueuze designstoffen en leersoorten uit nationale en internationale topcollecties.

Custom design

Op aanvraag ontwerpen we op maat of voorzien we een bestaand ontwerp van een (kleine) aanpassing, andere kleur of bekleding. Het doel hierbij is je interieuraccessoire(s) een schitterend geheel te laten vormen met de ruimte waar deze in moet komen en de eventueel reeds aanwezige elementen. Zo krijg je zeker een heel persoonlijke, geheel èigen blikvanger die perfect matcht met de rest van je in- of exterieur!

Kwaliteit en Nederlands vakmanschap

Onze producten worden geproduceerd door onze eigen ervaren vakmensen, die ieder hun specialiteit hebben. Hierbij gebruiken zij enkel de beste en meest duurzame materialen.  Bij ons gaat niets de deur uit als het niet met recht topkwaliteit genoemd mag worden.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Ontwerp en productie exclusieve interieuraccessoires
Vacatures bij Essysse
Anderen bekeken ook