100% Talent Groep Nederland

Over 100% Talent Groep Nederland
100% Talent Groep Nederland is gespecialiseerd in Werving en Selectie, Headhunting en Executive Search. Sinds 2012 hebben wij een zeer uitgebreid netwerk en een uitstekende landelijke reputatie opgebouwd. 100% Talent werkt vooral in de sectoren: **Machinebouw, Maakindustrie, HighTech, Automotive, Installatietechniek, logistiek en Bouw.**

Regionaal werken onze Talent Recruiters, met hun eigen bedrijf, onder de naam van **100% Talent** met aanduiding van hun eigen regio. Voor landelijke opdrachtgevers werken de Talent Recruiters samen middels 100% Talent Groep Nederland. Op deze wijze beschikken wij over landelijk dekking om vacatures onder de aandacht te kunnen brengen bij potentiële Talenten. De centrale website en het centrale HRM-pakket, inclusief kandidaten-database, vormen hierbij een belangrijke bron voor een goede samenwerking.

100% Talent is gespecialiseerd in MBO+ / HBO+ /WO functies voor alle genoemde sectoren. Onze specialisaties richten zich op Techniek, Sales, Marketing, ICT, Operations, logistiek en Finance. Sterk vertegenwoordigd zijn ook management- en directieposities en staffuncties (zoals inkoop, finance, HRM). Voor Top-Talenten hebben we onze executive search als aparte discipline.

**Waarmee maakt 100% Talent het verschil?**
Vooral het inleven in structuur en cultuur van bedrijven en het meedenken met onze opdrachtgevers maakt 100% Talent onderscheidend. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk kandidaten niet uitsluitend te zoeken en beoordelen op kennis en ervaring, maar focussen wij ons op de totale “mix” van kennis, kunde, vaardigheden, competenties en persoonlijke eigenschappen.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Techniek, ICT, Marketing & Sales, Operations,Finance en administratie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Florence Nightingalestraat 28, Deurne
Website
https://www.talentgroepnederland.nl/
Oprichtingsjaar
2012
Vacatures bij 100% Talent Groep Nederland
Anderen bekeken ook