Dimensys

Over Dimensys
Automatiseren is mensenwerk. Daarom staat de mens centraal binnen de naam Di-mens-ys én binnen de organisatie. Expertise en teamgeest komen samen bij onze projecten. Van Young Professional, Developer en Business Consultant werken we aan één geïntegreerde oplossing die de verwachtingen van de klant overtreft.

Het geheim van onze aanpak? Verder kijken dan de primaire vraagstelling, nooit concessies doen als het gaat om dienstverlening en werken aan het geheel, niet aan de som van individuele delen. Om op die manier de verwachtingen te overtreffen, van zowel de collega als de klant.

Zo hebben collega's zelf het stuur van hun carrière in handen, ondersteund door de Dimensys Academy, en nemen wij de tijd voor elkaar met personeelsevents, zomeruitjes en een mooi eindejaarsdiner. En verrassen wij de klant met waardevolle resultaten. Door bij een SAP-optimalisatietraject met change management de mens niet te vergeten. Of het serviceproces dusdanig te digitaliseren dat zowel de klant als haar gebruikers worden ontzorgd. Een houding waarmee we SAP Quality Awards winnen en keer op keer hoog op klanttevredenheid scoren.
Bedrijfsinformatie
Vacatures bij Dimensys
Anderen bekeken ook