Primera Strijp

Over Primera StrijpWie zijn wij?
Coöperatie Primera b.a. is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk”. Deze samenwerking heeft inmiddels onder andere geresulteerd in de grootste organisatie in de tabak- en gemaksbranche met meer dan 520 winkels.

Onze 3 Primera winkels zijn gevestigd in Geldrop in de wijk Coevering en in Eindhoven in de wijken Strijp en Blixembosch.

Primera Coevering is gevestigd in winkelcentrum Coevering
Primera Strijp is gevestigd in winkelcentrum Strijp gelegen naast het Trudoplein aan de Strijpsestraat 135.
Primera Blixembosch is gelegen in het gelijknamige winkelcentrum Blixembosch aan de Ouverture 228.

Onze winkels kunnen gebruik maken van een uiterst professioneel dienstpakket vanuit het hoofdkantoor bestaande uit marketing, assortimentsbeheer, winkelautomatisering, winkelinrichting, financiering en (bedrijfseconomisch en juridisch) bedrijfsadvies.

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeau-artikelen, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen! 
Bedrijfsinformatie
Vacatures bij Primera Strijp
Anderen bekeken ook