Manic Mondays

Over Manic Mondays
Finance & Sales Recruitment
Maandagmorgen, het weekend achter de rug en het begin van een nieuwe drukke werkweek. Onderweg naar je job zink je in gedachten en het gevoel dat jou elke maandagmorgen bekruipt is niet meer te verdrukken. Het is tijd voor een nieuwe job. Je bent benieuwd naar een andere job maar in de waan van de dag kom je er telkens niet aan toe om dit uit te zoeken. Manic Mondays ondersteunt jou in deze zoektocht zodat toekomstige maandagen er weer zijn om naar uit te kijken. 

Vaste jobs en freelance opdrachten
Of je nu een starter bent die op zoek is naar zijn of haar eerste job of een doorgewinterde professional bent, Manic Mondays brengt werknemer en werkgever bij elkaar met evenveel enthousiasme en zorg.
Onze persoonlijke benadering, waarbij de wensen en behoeften van job zoekenden vooropstaan, onderscheidt zich in de dynamische en vooral hectische arbeidsmarkt. 
Van het intakegesprek tot de handtekening onder het arbeidscontract van jouw nieuwe job. Wij zorgen ervoor dat de sollicitatieprocedure goed verloopt en jij prettig landt in jouw nieuwe werkomgeving.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Werving en selectie,Finance,Interim en freelance,Sales
Vacatures bij Manic Mondays
Anderen bekeken ook