ZorgMies De Langstraat

Over ZorgMies De Langstraat
* Langer thuis wonen dankzij aanvullende mantelzorg.

We worden allemaal ouder. Dat is goed nieuws. De overheid wil dat we langer thuis blijven wonen en de regie in eigen hand nemen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel ouderen blijven graag zelfstandig wonen maar stuiten in de praktijk op veel problemen. Ze krijgen fysieke klachten of raken in sociaal isolement. Ouder worden gaat vaak gepaard met beperkingen. Extra hulp of ondersteuning is dan nodig. Buren, kinderen en vrienden willen graag helpen maar wonen soms ver weg, hebben een drukke baan of een gezin.

ZorgMies De Langstraat biedt oplossing in aanvullende mantelzorg. De dienstverlening van ZorgMies is mensenwerk. Dit kan niet gedaan worden zonder liefde, respect en waardering voor elkaar. Zorg in balans. Wanneer je op een prettige manier in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen en zo de regie over je eigen leven kan blijven behouden zal de behoefte aan medische zorg waarschijnlijk ook minder groot zijn. Daar helpen onze ZorgMiesen graag bij.

Als licentiehouder bij ZorgMies Nederland in regio De Langstraat speel ik in op de sterk groeiende behoefte in mantelzorgondersteuning. Het uitgangspunt hierin is de juiste match maken tussen zorgvrager en ZorgMies. Welke zorgvraag er ook is: van 2 uur aangesloten tot 24 uurs zorg. Steeds met het streven naar één vaste ZorgMies of een zo klein mogelijk team.

Welke zorgvraag of ondersteuning de zorgvrager ook zoekt, alles is bespreekbaar. Ondersteuning in thuishulp, slaap-waakdiensten, 24 uurs zorg, begeleidend vervoer voor huisarts en/of museum bezoek of andere uitjes, kinderopvang enz. Onze ZorgMiesen zorgen voor de juiste balans. Het leven van de zorgvrager een beetje leuker maken. Dit heeft uiteindelijk een positieve uitwerking op de algehele gezondheid en gemoedstoestand. Niemand hoeft er alleen voor te staan!

ZorgMies Nederland is al 5 jaar een succesvol bewezen concept in veel regio’s van Nederland met licentiehouders. Met veel energie en enthousiasme start ik daarom deze nieuwe uitdaging als licentiehouder ZorgMies De Langstraat.

delangstraat@zorgmies.nl    

www.zorgmies.nl       
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
eenmanszaak
Website
www.zorgmies.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij ZorgMies De Langstraat
Anderen bekeken ook