Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting

Over Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting
**ZBW is er voor iedereen**

Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg- & welzijnssector. We werven & selecteren, bemiddelen & verbinden en ondersteunen organisaties, zzp’ers en kandidaten in de zorg. Zo brengen wij zorgprofessionals en zorginstellingen met een personele zorgvraag samen. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, wij regelen het.

**De zorg in ons DNA**

Ons hart ligt in de zorg. Hierdoor hebben we persoonlijke aandacht voor onze relaties en krijgen we snel inzicht in waar de behoeften en belangen van zorginstellingen en (zelfstandige) zorgprofessionals liggen. Met ons dynamische team, dat bestaat uit jonge, gedreven mensen, bieden we altijd een kwalitatieve en snelle invulling.

**Zorgen zonder zorgen**

We verbinden én denken in praktische oplossingen om onze klanten
te helpen zorgen. Als Intermediair geven wij efficiënt, transparant en persoonlijk invulling aan uw zorgvraag. We ondersteunen professionals in hun ontwikkeling en groei, zzp’ers in hun ondernemerschap en we werken aan lange termijnrelaties met werkgevers in de zorg.

ZBW is de laatste jaren flink gegroeid, wat onze marktpositie versterkt heeft. Hierdoor zijn we een stabiele partner, die u ondersteunt bij de continuïteit van uw personeelsbezetting. Voor ons is het vanzelfsprekend om te blijven ontwikkelen, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

* _Persoonlijk_
* _Meedenkend_
* _Gedreven_
* _Vernieuwend_
* _Ondersteunend_
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Langdurige opdrachten,Flexibele diensten,Vaste banen
Adres
Visseringlaang 24a
2288 ER Rijswijk
Website
http://www.zbwzorg.nl
Oprichtingsjaar
2014
Vacatures bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting
Anderen bekeken ook