Mateck Services BV

Over Mateck Services BVMateck Services B.V is een goede keuze op het gebied van projectondersteuning, onderhoud en het aannemen van projecten. Mateck Services BV heeft geen eigen engineering of ontwerpafdeling, maar geeft verder alle support waar nodig aan uw projecten en werken daarin graag met u samen.

Onze medewerkers zijn inzetbaar in verschillende disciplines en kunnen vrijwel direct voor u aan de slag!

Personeel van Mateck Onderhoud Services BV legt geen beslag op uw middelen en is volledig voorzien van een ruim assortiment gereedschap, PBM’s én kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding volgens de geldende voorschriften en normen. Wij verzorgen dit vanuit ons eigen magazijn.

Wij werken met gemotiveerde medewerkers welke bij ons een vast dienstverband hebben. Voor alle duidelijkheid is het wel goed om te vermelden dat zij niet als werving voor u zijn geselecteerd en niet als zodanig kunnen worden gezien. Maar zetten hun bewezen kennis en ervaring graag voor u in!

Mateck Services BV is VCA gecertificeerd en wij stellen prijs op een veilige werkomgeving. Wij monitoren dit en met werkplekbezoeken dient u rekening te houden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldig VCA of VCA/VOL certificaat. Indien door u gewenst verzorgen wij een VOG verklaring voor onze medewerkers.

Wij investeren in opleiding, continuïteit en bieden zekerheid.
De kennis en ervaring op meerdere projecten vergaard, blijft voor ons maar ook voor u bewaard. Dat geeft continuïteit.

Mateck Services BV voert onder deze naam nog twee andere handelsnamen:
Mateck Onderhoud Services BV en Mateck rail services waarin wij actief zijn binnen het railbedrijf. Onze medewerkers vallen onder de CAO voor de metaal en techniek en Mateck Services BV is lid van de metaalunie.

**Een juiste keus is Mateck Services BV**
Een leuk, eerlijk en flexibel bedrijf die alles goed voor elkaar heeft, het goed regelt en met korte lijnen, toegankelijkheid  en een informeel karakter een goede partner voor u kan zijn.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Techniek,Project detachering
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Seggelant Noord 9H
3237 MG Vierploders
Website
www.mateck.nl
Oprichtingsjaar
2007
Vacatures bij Mateck Services BV
Anderen bekeken ook