Liftoff Marketing

Over Liftoff Marketing

Wij zijn Liftoff Marketing. Wij zijn ontstaan omdat wij met onze ervaring hebben gezien dat er in de veranderende digitale wereld steeds meer vraag is naar digitaal talent en relatief weinig aanbod. Wij geloven dat we met onze opleiding en expertise de tools kunnen bieden om echte Online Marketeers op te leiden en daarmee sterk te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van digitaal talent in Nederland.


Liftoff Marketing biedt de meest complete en verzorgde online marketing opleidingen van Nederland aan. Zowel voor young als ervaren professionals. Met onze specialisatie in het om- en bijscholen hebben wij de tools om jou na 6 weken tot een échte Online Marketeer op te leiden. Met persoonlijke begeleiding, verschillende lessen van ervaren praktijkprofessionals en het gebruik van live cases, leer je de kneepjes van het vak en maak jij op deze manier jouw eerste stappen als online marketeer.

Tijdens onze opleiding krijg je te maken met: SEA, SEO, UX, Social Advertising, Google Analytics, E-mail & contentmarketing.

Bij Liftoff Marketing bieden wij de kans om als young professional, zzp’er of werknemer jezelf om te scholen. Doordat wij als erkend opleider aangesloten zijn bij het UWV is er ook de mogelijkheid om deze opleiding vergoed te krijgen. Bekijk goed of jij hier gebruik van kan maken!_“Lifting talent upward”_Online marketing is een kansberoep, dit houdt in dat er veel vraag is naar online marketeers en relatief weinig aanbod. Met Liftoff Marketing zijn er al honderden young professionals vóór jou het werkveld ingegaan en ook jou kunnen we binnen een mum van tijd klaarstomen voor de arbeidsmarkt. Met onze sollicitatietraining en een LinkedIn-profielcheck, weet jij hoe jij jezelf moet presenteren en representeren.

Liftoff Marketing is een initiatief van Leaped. Leaped organiseert traineeships voor geïnteresseerde online marketeers die net dat stapje extra willen zetten om zichzelf te onderscheiden van de rest in het digitale landschap. 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Recharge Bootcamp,Accelerator Bootcamp,Online marketing,Online marketeer
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Asterweg 17A6, Amsterdam
Website
https://liftoffmarketing.nl/
Vacatures bij Liftoff Marketing
Anderen bekeken ook