Johnnys burger haarlem

Over Johnnys burger haarlem
**Who is Johnny’s?**

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de **snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland**. We zijn eerst gestart met een Shop-In-Shop formule, waarbij we onze hamburgers verkochten in restaurants die ook andere producten op de kaart hadden staan. Sinds begin 2015 is Johnny’s alleen nog maar actief als franchiseformule. **Inmiddels hebben we 28 vestigingen en groeien we hard door!**

**The ‘American’ Dream**

Het idee van Johnny’s Burger Company is ontstaan in Amerika. Tarek, was op zoek naar een mooi concept om in Nederland uit te rollen. Er konden al heel veel soorten eten thuisbezorgd worden, maar een goede hamburger was bijna nergens te verkrijgen. Na zijn vakantie in Amerika heeft hij er nog twee weken aan vast geplakt om stage te gaan lopen in een hamburgerrestaurant in Las Vegas.

**Meat is all you need!**

Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze **eigen** **unieke recept**. Met **99% rundvlees** en 1**% kruiden** en **zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen**. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met **authentiek Amerikaanse smaken**.

**We make everybody happy with our burgers!**

Met onze **kakelverse** hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook fantastisch! Onze porties zijn - Amerikaans ;) – **royaal**. Na een menu van Johnny’s Burger heb je dan ook echt een voldaan gevoel.

**Say hi to our delivery guy!**

Alle burgers worden na iedere bestelling **vers klaargemaakt** op de grill. We geven het vlees dus heel even de tijd om perfect gaar te worden. We streven er wel altijd naar om jouw kakelverse burger **binnen 40 minuten** bij je thuis te bezorgen!
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Website
www.johnnys.nl
Vacatures bij Johnnys burger haarlem
Anderen bekeken ook