Woub

Over Woub

**De fundering.**
Woub, onze trots. Het idee ontstond letterlijk op de werkvloer. Een simpele oplossing om opverbouw- en onderhoudsprojecten écht makkelijk samen te werken, die was er nog niet. Daarom zijn wij nu de eerste. 

Sinds onze oprichting in 2018 hebben we maar één doel. Klanten elke dag zonder gedoe laten werken. Want waarom moeilijk doen, als het samen kan. In samenwerking ontstaan pas echt mooie dingen. Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. In een buitengewone klantreis, overtreffen we verwachtingen van begin tot eind. Voor meer lol in je werk, hebben we echt alles over. 

**Ons DNA.**
Onze vrienden cultuur is ons succes. Begonnen als een onervaren bij elkaar geraapt zooitje. Ondertussen uitgegroeid tot een slim, ondernemend en leergierig team van vakidioten. Het is belangrijk dat iedereen weet waar we voor staan. Dat iedereen onze cultuur begrijpt. Hoe hard we ook groeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden zullen altijd hetzelfde blijven:

- MEER LOL IN JE WERK -
**Gedreven   ** - Alles voor de klant.
**Eigenzinnig** - Durf anders te zijn.
**Vrienden.    ** - Eerlijk, toegankelijk en samen.
**Enthousiast** - Elke dag een glimlach.

Dit zijn onze kernwaarden. Op basis van deze waarden komen we er achter of we wel of niet bij elkaar passen. Zo voorkomen we teleurstelling achteraf. Onze kernwaarden helpen ons ook bij het maken van beslissingen voor de toekomst. Want voor elk besluit, groot of klein, gebruiken we onze waarden om te kijken of het bij ons past.

Wil je meer informatie over deze toffe start-up? Check > www.woub.chat
Bedrijfsinformatie
Specialismen
ICT bedrijf
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Schieweg 93
2627 AT Delft
Website
www.woub.chat
Oprichtingsjaar
2018
Vacatures bij Woub
Anderen bekeken ook