Kiwi Supermarkt

Over Kiwi Supermarkt
Wij verwelkomen u met een frisse en warme welkom bij Kiwi supermarkt!

Kiwi Supermarkt staat voor kwaliteit, een warme welkom, klantvriendelijkheid, duurzaamheid en ons doel is om de klant met een glimlach de winkel uit te zien lopen. Samen met het team richten wij een supermarkt op waar de klant zich thuis voelt en graag elke dag bezoekt.

Kiwi Supermarkt staat voor een betere toekomst en samenleving, als team doen wij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en zo veel mogelijk terug te geven aan de mensen om ons heen. Bij Kiwi zijn wij net een grote familie, wij zorgen goed voor onze medewerkers en gaan elke dag met een positief gevoel aan de slag.

Kiwi staat voor de volgende kernwaarden:
**K** kwaliteit
**I** iedereen
**W** warme welkom
**I** interessante aanbod van producten

**Kwaliteit**
De producten bij ons de supermarkt zijn van hoge kwaliteit. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en zorgen dat al de producten zijn voorzien van de benodigde certificaten en kwaliteitscontroles.

**Iedereen**
Kiwi Supermarkt is voor iedereen.

**Warme welkom**
Bij Kiwi verwelkomen wij iedereen met een warme welkom en zorgen wij voor een goede service. Wij staan met een glimlach voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de gewenste producten.

**Interessante aanbod van producten**
Waar bent u naar opzoek? Heeft uw heimwee naar een bepaald gerecht of product dat u op vakantie heeft geproefd of dat u als kind heeft gegeten? Of wilt u gewoonweg nieuwe smaken en sensaties ervaren? Bij Kiwi hebben we alles waar u naar opzoek bent. Kom zelf langs en ervaar onze ruime aanbod.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Van Heuven Goedhartlaan 77A, 3527CG Utrecht
Oprichtingsjaar
2020
Vacatures bij Kiwi Supermarkt
Anderen bekeken ook