Janssen Personeelsdienst

Over Janssen Personeelsdienst

Vakidioten. Medewerkers met talent. Mensen zonder poeha met volle liefde voor hun vak. Vakmensen die gedreven zijn om mooi en goed werk te leveren! Dat is waar wij als medewerkers van Janssen Personeelsdienst blij van worden.
Door onze technische achtergrond en kennis van onze consultants kunnen zij zich perfect associëren met jou als werkzoekende! Wij weten waar je naar op zoek bent en helpen je daar maar al te graag mee! Wij spreken de technische taal. Wij delen de enorme liefde voor het vak. Van techneuten, voor techneuten.

Onze missie is om elk technisch gemotiveerde werkzoekende een baan te bieden die past bij zijn of haar mogelijkheden en ambities. Technisch werk gaat zo veel verder dan het papiertje of CV. Het gaat om feeling, om de mens achter dat CV. Waar word jij als vakidioot blij van? Daar komen wij samen achter in onze  zoektocht naar dé perfecte functie met toekomstperspectief.

Wij zijn groot in Oost-Nederland en breiden ons werkgebied continu uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor wij er doorgaans snel in slagen om jou als werkzoekende een perfecte werkomgeving te bieden! Dit doen wij altijd in nauw overleg met 1 van de vaste contactpersonen binnen Janssen Personeelsdienst. Consultants die de technische taal begrijpen en waar ook bij hen technisch bloed door de aderen stroomt!

Meer weten over onze organisatie? Neem contact met ons op via info@janssenpersoneelsdienst.nl of tel. 0314 - 374940.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Detachering,Werving & Selectie,Techniek,Industrie
Vacatures bij Janssen Personeelsdienst
Anderen bekeken ook