Dentalzorg Tandheelkunde

Over Dentalzorg Tandheelkunde
Adalat Groep is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren en facilitairen van tandheelkunde. Het exploiteren van tandheelkundige klinieken gebeurd onder de naam Dentalzorg. Momenteel telt de groep drie grote praktijken, twee in Amsterdam en één in hartje Zaandam.

De praktijken van DentalZorg zijn professioneel uitgerust en goed georganiseerd conform de geldende wet- en regelgeving. Naast een tandtechnisch laboratorium zijn er diverse afdelingen waaronder: orthodontie, implantologie, parodontologie, cosmetische tandheelkunde, prothese en kroon-en brugwerk, mondhygiëne en preventie. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om onder narcose te worden behandeld.

Doordat de organisatie een familiebedrijf is wordt er veel waarde gehecht aan het sociale menselijke aspect, van zowel de cliënten als van de medewerkers. De missie hierbij is om laagdrempelige en optimale, alsmede verantwoorde tandheelkundige zorg beschikbaar te stellen waarbij in de mondzorgverlening de behoeften en de wensen van patiënten centraal staan. Dit onder een professionele en informele werksfeer.

De praktijken worden ondersteund door de afdeling Service Centre op het gebied van o.a. personeelszaken, cliënten service, marketing-en communicatie, administratie en technische dienst. Alle afdelingen zijn goed georganiseerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan de geldende wet-en regelgeving. Bij DentalZorg werken uitsluitend gekwalificeerde, bekwame en gediplomeerde medewerkers waaronder: tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, preventie- en tandartsassistenten en klinisch prothese technici.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Tandartspraktijk,Tandheelkunde
Bedrijfsgrootte
51 t/m 100 werknemers
Adres
Rustenburg
118, 1506 AZ Zaandam
Website
www.dentalzorg.nl
Vacatures bij Dentalzorg Tandheelkunde
Anderen bekeken ook