DigiStaff

Over DigiStaff

DigiStaff is sinds het jaar 2010 actief op het gebied van werving en selectie in de Internet en crossmedia met het invullen van ICT vacatures. Met een groot en actief netwerk van beschikbare specialisten kan DigiStaff voor zien in de groei van uw organisatie.

DigiStaff werkt voor grote en middel grote Internet en crossmedia bedrijven in Nederland en daarbuiten, met als focus de Randstad. DigiStaff is voor zowel bedrijven als ICT professionals een betrouwbare partner in werving en selectie in de Internet en crossmedia. Lees daarvoor wat onze referenties zeggen over DigiStaff.

Detachering:
Is uw ondernemingen opzoek aan expertise tijdelijk of projectgebonden, neem dan contact op met DigiStaff, wij staan in contact met een groot netwerk aan hoogopgeleide (freelance) web en media specialisten.

DigiStaff hanteert heldere marges en zorg altijd voor de beste specialist voor uw project. Naast freelance specialisten, heeft DigiStaff ook een groot netwerk aan Detacheringsbureaus om snel te kunnen opschalen bij grotere projecten.

- Interim Recruitment:
Als interim recruiter ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben bekend met recruitment systemen, search, interviewtechnieken, alle denkbare wervingskanalen . Ik vraag, analyseer en adviseer. Ik ben snel operationeel. Bij ieder project help ik mijn klanten hun doel te bereiken. ik ben objectief en onafhankelijk en heb een sterke passie voor het vakgebied.

Gewerkt voor o.a.: UWV, PostNL, Monuta, Ingenico, HR2day, TransFollow, W/E adviseurs, Horeko, Triquanta, EVG start,

Profiellen: IT architect, Bedrijfs Architect, Ethical Hacker, Force.com developer, front-end developers, Back-end (Java, .Net, PHP), Mobile developers (Andriod, iOS), Testcoordinator, Projectmanager, Product owner, (Technical) Implementation Consultant, Security officer, Security Analist, Coach, Drupal developer, Technical Support Medewerker.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Software developers,Web developers,Systeembeheer,Testers
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Marslaan, Krommenie
Website
www.digistaff.nl
Oprichtingsjaar
2010
Vacatures bij DigiStaff
Anderen bekeken ook