H&M Hennes & Mauritz Services Tiel B.V

Over H&M Hennes & Mauritz Services Tiel B.V
Vandaag heeft de H&M groep verschillende duidelijk gedefinieerde modemerken en een sterke wereldwijde aanwezigheid. De uitbreiding is op lange termijn en we groeien zowel online als met nieuwe winkels, zowel in bestaande als nieuwe markten. We willen duurzame, kwalitatief hoogwaardige mode toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen!

De H&M groep verenigt meer dan 177.000 collega's met verschillende achtergronden en nationaliteiten over de hele wereld. We zijn toegewijd om altijd het beste aanbod en de beste ervaring voor onze klanten te creëren. We delen allemaal een waardengestuurde manier van werken, gebaseerd op een fundamenteel respect voor ieder individu. Onze gedeelde waarden staan centraal en helpen bij het creëren van een open, dynamische en nuchtere bedrijfscultuur waar alles mogelijk is.

The H&M Way - Onze waarden:
Wij geloven in mensen;
Wij zijn één team;
Ondernemersgeest;
Kostenbewust;
Houd het simpel;
Voortdurende beweging;
Rechtuit en ruimdenkend.

Er zijn heel veel mensen nodig om onze fashion over de hele wereld te bezorgen. In ons logistieke centrum zorgen we ervoor dat het distributieproces soepel verloopt en dat de doorstroming altijd snel, flexibel en efficiënt is. Werken op de afdeling Logistiek van H&M betekent werken in een omgeving waar nauwkeurigheid wordt beloond en waar je je nooit verveelt.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
201 t/m 500 werknemers
Adres
Lingewei 6
Website
https://about.hm.com/
Oprichtingsjaar
1947
Vacatures bij H&M Hennes & Mauritz Services Tiel B.V
Anderen bekeken ook