OD205SL B.V.

Over OD205SL B.V.
Wij zijn een ontwerpbureau dat opereert vanuit een nieuwsgierige blik naar de wereld van morgen. Geprikkeld door de mogelijkheden stappen wij onbevangen in elke opgave. En dit doen wij al tachtig jaar met liefde voor het vak.

Onze missie voor de komende jaren is driedelig: Ten eerste werken wij aan projecten die bijdragen aan een samenleving waarin mensen zich thuis voelen. Ten tweede zijn onze ontwerpen en adviezen gericht op de toekomstbestendigheid van onze leefomgeving. Ten derde doen wij enkel ingrepen met respect en waardering voor het bestaande (stedelijk) landschap en de geschiedenis van de plek.od205 is georganiseerd als een verzameling van tandwielen. Onderverdeelt in twee groepen; projecten en onderzoeken. Een tandwiel is een mechanisme dat gebruikt wordt om beweging over te brengen of om van snelheid of richting te veranderen. Ieder tandwiel draait in haar eigen tempo, af en toe in versnelling gebracht door de ander. Dit zijn de bijzondere momenten waarop vernieuwende inzichten ontstaan en de projecten en onderzoeken elkaar tot grotere hoogte brengen. Door versnellingen en richtingsveranderingen houden de tandwielen elkaar, en dus od205, in beweging.

Wij adviseren en ontwerpen op de gebieden stedenbouw, planologie en landschap. De mogelijkheid om een project integraal binnen één bureau aan te vliegen is vaak een waardevolle meerwaarde voor onze projecten.

Onderzoeken worden uitgevoerd in ons onderzoekslab. Het LAB is een belangrijk onderdeel van od205 en een wezenlijke ondersteuning van de projecten binnen het bureau. Met het LAB werken wij aan onze missie. Onderzoek doen wij momenteel naar drie maatschappelijke thema’s; Social Spaces, Common Grounds en City Systems.

Wij werken zo al 80 jaar aan baanbrekende projecten.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Stedenbouw,Ruimtelijke Ordening en planologie,Landschapsontwerp
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Schiehavenkade 158
3024 EZ Rotterdam
Website
https://od205.nl
Vacatures bij OD205SL B.V.
Anderen bekeken ook