AKAM Netherlands BV

Over AKAM Netherlands BV
**AKAM Netherlands BV en Firich Enterprise Corporation (FEC)**

Met al meer dan drie decennia aan ervaring in de Point of Sale (POS) wereld is AKAM zeker geen nieuweling op de markt. Ooit begonnen als de ‘uitdager’ binnen deze extreem competitieve sector, hebben wij ons weten te ontwikkelen tot betrouwbare en succesvolle organisatie. Het idee was simpel, wij wilde met oprechte persoonlijke betrokkenheid, innovatieve oplossingen en de uitgebreide vakinhoudelijke kennis de markt veranderen. Via deze denkwijze hebben wij een verbinding kunnen maken met fabrikanten, wederverkopers en de eindgebruikers om zodoende de perfecte oplossingen te kunnen garanderen. Deze mentaliteit is nog altijd onze drijfveer.


Daarom hebben wij besloten om, na een jaren lange intensieve samenwerking met Firich Enterprise Corporation (FEC) dat het tijd was om als ‘uitdager’ de volgende stap te zetten. Dit heeft in 2017 geleid tot de overname van AKAM door FEC, een zeer succesvol beursgenoteerde POS fabrikant, die zich sinds de vorige eeuw toelegt in de ontwikkeling en productie van onderscheidende POS oplossingen. Deze overname heeft het mogelijk gemaakt om ook de komende jaren continuïteit, beschikbaarheid en nieuwe ontwikkelingen te garanderen. De overname biedt daarnaast ook een korter kanaal met de fabrikant en de middelen om de markt sneller en beter te kunnen faciliteren.

De afgelopen jaren heeft ons in staat gesteld om ons assortiment flink uit te breiden. POS terminals onderverdeeld in 4 categorieën; De All-In-One POS terminals; de Panel Pos terminals; De Box POS terminals en uiteraard de Mobile POS terminals. Bijbehorende POS randapparatuur als bon printers, label printers, barcodescanners, kassalades en klantenschermen. Maar ons assortiment reikt verder dan POS met onze specialisatie voor monitors in verschillende formaten en Auto-ID oplossingen.

Het AKAM team biedt een toegewijde binnen- en buitendienst afdeling, een centraal magazijn en een eigen technische dienst. Zo kunnen wij onze partners ondersteuning bieden tot in de fijnste details. Van technische vragen en installaties tot het oplossen van technische problemen.

Ons brede pakket aan technische service- en dienstverlening tezamen met de innovatieve hardware maken AKAM tot een zeer interessante en betrouwbare relatie. Zo geven wij met onze slogan **“AKAM makes it possible” **onze ambitie inhoud.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Point of Sale (POS),POS hardware,all-in-one systemen,POS systemen
Vacatures bij AKAM Netherlands BV
Anderen bekeken ook