LESbv

Over LESbv

Wil jij flexibel werken in de zorg, je eigen tijd indelen en goed betaald krijgen? Wil je niet elke dag hetzelfde doen, wél verschillende opdrachtgevers leren kennen en vooral jouw eigen agenda bepalen? Dan ben je bij LES aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in zorg en welzijn. We zijn altijd geïnteresseerd in bevlogen zorgprofessionals met de juiste kennis, ervaring en hart voor het vak.

Bij ons werk je wanneer en hoeveel je zelf wilt, maar heb je ook een belangrijk stukje zekerheid. Zorgprofessionals die bij ons in dienst komen kunnen rekenen op voldoende uren en bouwen ook pensioen op.


Voel je meer voor het ondernemerschap? Dan zit je bij LES ook goed. Wij helpen zzp’ers bijvoorbeeld met alle administratieve en fiscale zaken. Een stukje ontzorging, zodat jij je kunt focussen op het werk dat je graag doet en waar je echt goed in bent: het verlenen van kwalitatief hoogwaardige zorg aan de mensen die het hard nodig hebben.

We kunnen ook zorgen voor uitbetaling binnen een dag om jouw leven als zzp’er gemakkelijker en aangenamer te maken.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor JOU kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0341 560 400 of stuur een mail naar info@lesbv.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Uitzendbureau in de Zorg
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
LES bv Het Zorgburo
Oude Telgterweg 127-1
3853 GJ ERMELO
Website
www.lesbv.nl
Oprichtingsjaar
2001
Vacatures bij LESbv
Anderen bekeken ook