Prosat Security Nederland BV

Over Prosat Security Nederland BV
**Sinds 2001 levert de afdelilng Huuralarm een passend concept dat geschikt is voor allerlei te beveiligen doelen. Huuralarm begint in 2001 met het ontwikkelen van een volgsysteem voor voertuigen. Het alarmsysteem, door het lage stroomverbruik uitermate geschikt om in voertuigen te plaatsen, maakt het mogelijk om een gestolen voertuig nauwkeurig te volgen.**

**Het volgsysteem wordt, na een technische ontwikkeling, een zelfstandig werkend alarmsysteem voor het beveiligen van bouwplaatsen en ketenparken. Inmiddels biedt Huuralarm voor iedere locatie een pasklare oplossing en levert efficiënte, mobiele, draadloze alarmsystemen.**

**Huuralarm beveiligt:**

* **bouwplaatsen**
* **ketenparken**
* **woningen**
* **vakantiehuizen**
* **opslagruimten**
* **leegstaand onroerend goed**
* **boten**
* **garageboxen**

**Huuralarm voor efficiënte beveiliging**

Huuralarm levert sinds 2007 een mobiel alarmsysteem om inbraak, diefstal en vernieling te voorkomen. Huuralarm ontwikkelde een flexibel en efficiënt beveiligingsconcept voor alle te beveiligen objecten. Zo is de beveiliging in elke fase van de bouw tot de oplevering van de woningen gegarandeerd. Het is een onafhankelijk en draadloos alarmsysteem in een opvallende en verplaatsbare rolcontainer.

**Gebruiksvriendelijk **

Huuralarm heeft een volledig zelfstandig werkend systeem, het beschikt over een eigen stroombron (accu) en heeft de mogelijkheid om met de meldkamer te communiceren. Het aan- en uitschakelen kan op verschillende manieren. U zet de beveiliging zelf aan of uit met een pasje of het systeem schakelt automatisch op afgesproken tijden. Bij incidenten kunnen wij voor u schakelen door een sms naar het systeem te zenden. Alle meldingen tussen 6.00 uur en 20.00 uur worden gecheckt om de kostbare onnodige inspectie van de beveiligingsdiensten te voorkomen. Het is daarom één van de meest gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen.

**Kennis en ervaring** 

Huuralarm kent de omstandigheden op de bouwplaats, bij ketenparken, vakantiehuizen en andere tijdelijke beveiligingsobjecten. Door nauwe samenwerking met de uitvoerders, kennis en ervaring zijn de systemen slim en effectief. Het beveiligingsconcept is op alle mogelijke locaties inzetbaar. Daarnaast leert ervaring dat de situatie van vandaag niet dezelfde is als die van morgen. Onze systemen zijn mobiel en snel aangepast aan de veranderende omstandigheden van de situatie.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Huuralarm plaatst beveiligingssystemen op alle te beveiligen locaties.
Vacatures bij Prosat Security Nederland BV
Anderen bekeken ook