Brem Funderingsexpertise

Over Brem Funderingsexpertise
Over Brem funderingsexpertise“Brem Funderingsexpertise, kennis en ervaring als fundament voor kwaliteit.”

**Waar komen wij vandaan**

Het fundament van Brem Funderingsexpertise dateert van 1925. In dat jaar start D.C. Brem met zakenpartner H. van Groningen het heibedrijf “Brem & van Groningen”. Inmiddels is de vierde generatie actief, waarbij de huidige vorm van Brem uitsluitend opereert als dienstverlenende specialist inzake advies, monitoring en toezicht voor funderingstechnieken.

**Waar staan wij voor**

Wij zijn een innovatief en onafhankelijk bedrijf, dat zowel nationaal als internationaal de onmisbare schakel is tussen theorie en praktijk. Onze focus ligt op combinatiewerken (toezicht in combinatie met monitoring), technisch complexe grond-gebonden projecten en complexe monitoringsprojecten. In plaats van het alleen leveren van inzet en kennis (inspanningsverplichting) zijn onze werkzaamheden primair gericht op faalkosten- en risicoprofielreductie (resultaatverplichting). Deze strategie realiseren wij door met onze opdrachtgevers langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan.

**Waar voelen wij ons thuis**

Wij zijn actief in de sectoren Woningbouw, Energie en Industrie, Utiliteitsbouw, Renovatie en Infrastructuur. Werkzaamheden waarop wij toezicht verrichten zijn o.a.:

* Realiseren paalfunderingen.
* Aanbrengen damwand(kuipen) en keerconstructies.
* Aanbrengen en opspannen verankeringen.

Daarnaast voeren wij een compleet programma (geotechnische) metingen om de kwaliteit van funderingen, maar ook de overlast van het realiseren ervan, in kaart te brengen. Wij leveren een breed scala aan monitoringstechnieken, die apart uitgevoerd en ook in complete monitoringsnetwerken aangesloten kunnen worden. Dit stelt een 24/7 bewaking van de omgeving mogelijk ten tijde van een geheel bouwtraject, weergegeven in onze eigen webapplicatie. Inmiddels is de scope van monitoren uitgebreid met glasvezelmonitoring, waarbij ook buiten de funderingsbranche metingen worden verricht. Wij zijn uniek vanwege de combinaties die gemaakt kunnen worden met alle diensten. Meer informatie over deze diensten treft u tevens op deze website.

_Wilt u meer weten over onze diensten?_ **Bel 0182 – 51 75 50 **voor (nadere) kennismaking met ons bedrijf en mogelijkheden of kijk bij de diverse onderwerpen op onze website!
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Monitoring,Advisering,Toezicht
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Jan Tinbergenstraat 16A
2811 DZ Reeuwijk
0182517550
Website
www.brem.nl
Oprichtingsjaar
1925
Vacatures bij Brem Funderingsexpertise
Anderen bekeken ook