Stichting Stardoc

Over Stichting Stardoc
**Ons Stardoc powerteam zoekt een extra huisarts in het Medisch Centrum Donk!**

Huisartsenpraktijk **StarDoc** in **Medisch Centrum Donk** in Breda zoekt een enthousiaste huisarts-collega (M/V), voor 0,6 FTE. En! Het is ook mogelijk op korte/middellange termijn de praktijk over te nemen. Omdat samen en individueel groeien belangrijk zijn heb je uiteraard ook de vrijheid om extra projectjes op te pakken waar jouw interesse ligt.

**Wie verwelkomt jou met een grote lach?**

Buiten hopelijk jou, bestaat ons team uit 3 huisartsen (V), drie doktersassistentes en twee praktijk ondersteunsters. Voor meer informatie zie huisartsen-stardoc.nl.

Verschillende leeftijden en achtergronden: ons diverse powerteam vind mensen helpen het allerfijnste!

**Wat maakt werken bij huisartsenpraktijk Stardoc zo bijzonder?**

Wij zijn een enthousiast, veelzijdig team in een multiculturele wijk met hierdoor diverse, interessante problematiek in de praktijk. Leren doe je dus meteen als je binnenkomt! Onze unieke kracht ligt in de nauwe samenwerking met een tiental andere eerstelijnsdisciplines in hetzelfde, moderne gebouw. Daarnaast vinden wij samen activiteiten ondernemen ook erg belangrijk en gezellig. Zo genieten van bijvoorbeeld van ons jaarlijkse MCD feest en informatieve bijeenkomsten.

**Interesse?**

Graag een mail met korte motivatie en CV naar stardoc@medischcentrumdonk.nl. En het allerliefste zien we je uiteraard erna in levende lijve om je rond te leiden en te kijken of er een klik is! Niet geschoten is altijd mis, kom gezellig langs.

Hopelijk tot ziens,

huisarts Anne-Marie Pelgrom-de Bruin & de rest van ons team!
Bedrijfsinformatie
Adres
Essendonk 7A, 4824 DA Breda
Website
https://www.huisartsen-stardoc.nl/
Vacatures bij Stichting Stardoc
Anderen bekeken ook