JB Groep

Over JB Groep

De JB Groep is uitgegroeid tot een service en groothandelsbedrijf voor alle soorten pompen voor de tuinbouw, building en industriële sector. Daarnaast is JB Groep gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van pompen en pompinstallaties. 

Ook worden er constructies op maat gemaakt, voor nagenoeg elke toepassing: van pompframes tot zetwerk van RVS, staal en aluminium. Wij staan sinds jaar en dag garant voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Daarnaast worden er complete (hogedruk)nevelinstallaties van hoogwaardig RVS in eigen huis gemaakt, naar de wensen van de klant. De laatste jaren neemt het areaal nevelinstallaties behoorlijk toe en behoort het tot de standaardelementen van een kas. Om de nippels op de stralen te lassen heeft JB Groep een lasrobot ontwikkeld die bijna 24 uur per dag actief is. Het bedrijf heeft alles in eigen hand; van de constructie tot aan de elektrische panelen. De nevelinstallaties worden wereldwijd in kassen geïnstalleerd, maar ook in dierentuinen en pretparken.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
JB Groep
Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
Website
www.jbgroep.nl
Oprichtingsjaar
2007
Vacatures bij JB Groep
Anderen bekeken ook