Logopak B.V.

Over Logopak B.V.

Logopak is een wereldwijd bekende fabrikant en leverancier van hoogwaardige kwaliteit en robuuste industriële etiketteersystemen sinds 1978. Deze systemen drukken en plakken zelfklevende etiketten, voorzien van tekst en barcodes, op een verscheidenheid aan verpakkingen, producten en pallets. Vandaag de dag zijn wij dé toonaangevende leverancier van industriële Print & Apply etiketteersystemen. Deze systemen bieden onze nationale en internationale klanten een zeer efficiënte en betrouwbare interface tussen productie en logistiek.
In 2011 werd Logopak onderdeel van de Possehl Group (https://www.possehl.de/en/), welke gevestigd is in Lübeck, Duitsland.

Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van nieuwe, moderne en revolutionaire etiketteertechnieken en -systemen. Daarnaast kunnen we direct, flexibel en zeer snel handelen als het gaat om (speciale) etiketteringsbehoeften van klanten. Het komt vaak voor dat specifieke soorten labelsystemen zijn ontworpen, gefabriceerd en ontstaan uit specifieke wensen en eisen van klanten.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Industriële etiketteersystemen,Print & Apply
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Madridstraat 21-25
1175 RK Lijnden
Website
www.logopak.nl
Oprichtingsjaar
1978
Vacatures bij Logopak B.V.
Anderen bekeken ook