Sam Recruitment

Over Sam Recruitment
SAM RECRUITMENT: DIT ZIJN WEWij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG. 

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter. 
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities. 

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen. 

Schrijf je vandaag nog in. Dan kan je direct solliciteren op onze vacatures. Of neem contact op voor meer informatie.

**Hier vind je ons**
SAM Recruitment is actief op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Maar we bemiddelen voor functies in heel Europa. 

**Recruitment consultant bij SAM Recruitment worden?**
Dat kan natuurlijk ook. Want bij SAM Recruitment kijken we verder dan je cv. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid, je carrière en vooral naar wie je bent als mens. Wie weet is Recruitment Consultant bij SAM Recruitment wel de volgende stap in jouw carrière.

**Werken bij SAM Recruitment** 
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Jozef Israëlskade 48e
1072 SB Amsterdam
Website
https://www.samrecruitment.nl/
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij Sam Recruitment
Anderen bekeken ook