LMH Engineering

Over LMH Engineering

Wij zijn LMH Engineering. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van engineers in de volgende sectoren: Electrical & Mechanical, Machinebouw, Maritiem en Offshore. Andere specialisaties: Maintenance & Reliability, (Field) Service, Sales,  Technische inkoop, Bouw/Installatietechniek en Civiel. 

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter. 

Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij LMH Engineering kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities. 

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen. 

**Hier vind je ons**
LMH Engineering is actief op de Nederlandse, Duitse, Belgische en Oostenrijkse markt. Maar we bemiddelen voor functies in heel Europa. 

**Recruitment consultant bij LMH Engineering worden?** 
Dat kan natuurlijk ook. Want bij LMH Engineering kijken we verder dan je cv. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid, je carrière en vooral naar wie je bent als mens. Wie weet is Recruitment Consultant bij LMH Engineering wel de volgende stap in jouw carrière.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
101 t/m 200 werknemers
Adres
Jozef Israëlskade 48e
1072 SB Amsterdam
Website
https://www.lmhengineering.com
Oprichtingsjaar
2009
Vacatures bij LMH Engineering
Anderen bekeken ook