Huisartsenzorg Oude IJssel

Over Huisartsenzorg Oude IJssel

In de regio Oude IJssel, ook wel West Achterhoek genoemd, anticiperen de huisartsen op ontwikkelingen in de zorg door intensief samen te werken en zo een sterke huisartsenregio te vormen. 
Huisartsenzorg Zorg Oude IJssel is in 2001 door huisartsen opgezet om de huisartsendiensten in de avond-, nacht- en weekenduren te organiseren. Daarmee is de huisartsenpost ontstaan. Vanaf 2009 zijn dochterondernemingen Diabeteszorg, Longzorg, Hart&Vaatzorg en Innovatie in Zorg opgericht om de ketensamenwerking, netwerkvorming rondom specifieke patiëntengroepen te organiseren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren en vernieuwing te initiëren. Ontwikkeling en deskundigheidsbevordering bieden we in onze Zorgacademie.

Op dit moment werken er 45 medewerkers (22 fte) bij Huisartsenzorg Oude IJssel. We werken samen met 67 praktijkhouders verdeeld over 37 huisartsenpraktijken, 63 waarnemend huisartsen en de vele medewerkers van de huisartsenpraktijken. De betrokkenheid van de huisartsen bij de organisatie is hoog en dat koesteren we.

De huisartsenzorg is sterk in beweging. Vergrijzing, arbeidsmarkttekorten, overheidsbeleid en technologische ontwikkelingen zetten hiertoe aan. Het is onze ambitie dat in dit complexe speelveld het persoonlijk contact tussen huisarts en patiënt centraal blijft staan. Daar ligt onze kracht!
Bedrijfsinformatie
Adres
Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
Website
https://www.hzoij.nl/home
Vacatures bij Huisartsenzorg Oude IJssel
Anderen bekeken ook