Hotel Maassluis B.V.

Over Hotel Maassluis B.V.
Boutique Hotel & Restaurant 


Hotel Maassluis, een boutique hotel gelegen aan de monding van de pittoreske haven van Maassluis.De combinatie van een adembenemend uitzicht over _Het Scheur_ en de kalmte van de passerende scheepvaart maken van dit Boutique hotel de ideale plek om te werken, genieten en tot rust te komen.

De ligging is perfect, precies tussen het Westland met haar prachtige natuur en de internationale havens van Rotterdam. Hotel Maassluis beschikt over 39 kamers, elk uniek in stijl, ruimte, uitzicht en faciliteiten en variërend van comfortabele standaard kamers tot de meest luxe en ruime (bruids)suites.

Restaurant Hven is het restaurant van Hotel Maassluis en is dagelijks geopend. Terwijl u vanuit onze serre uitkijkt over de Nieuwe Waterweg geniet u van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale producten. Na het diner verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle hotelbar. Hier kunt u onder het genot van een drankje ontspannen genieten van uw verblijf.

Ons mooie pand aan de Govert van Wijnkade ademt de nautische en maritieme historie. Dat maakt Hotel Maassluis tot de plek waar u zich thuis voelt. Als een kapitein die terug is gekeerd na een lange reis op zee…
Bedrijfsinformatie
Website
www.hotelmaassluis.nl
Oprichtingsjaar
2018
Vacatures bij Hotel Maassluis B.V.
Anderen bekeken ook