Claessen Orchideeen

Over Claessen Orchideeen

Claessen Orchideeën is een bedrijf ontstaan uit een hobby. Al op zeer vroege leeftijd was Rik Claessen (1985) samen met zijn opa veel in de natuur te vinden. Toen Rik 8 jaar werd kreeg hij van zijn familie een terrarium met pijlgifkikkers cadeau. Bij het inrichten van dit terrarium bleek al snel dat de passie voor orchideeën & tropische planten de overhand kreeg.

Orchideeën, daar wilde Rik alles over weten. Documentatie en boeken lezen was voor Rik helaas niet mogelijk door zware dyslexie. Deze “handicap” heeft hem echter niet weerhouden om van zijn grootste hobby zijn beroep te maken. Door op bezoek te gaan bij kwekers wist hij toch alles te leren over dit prachtige vak en kon hij in 2006 de deuren openen van zijn eigen kwekerij “Claessen Orchideeën” in Nederweert-Eind.

In 2015/2016 gooit Claessen Orchideeën het roer om. Een nieuwe huisstijl en logo geven een verfrist nieuw uiterlijk. Dit in combinatie met veel vernieuwingen op zowel de webshop als in de winkel heeft ervoor gezorgd dat het aanbod nog beter aansluit op de vraag van de klant.

Claessen Orchideeën is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat met veel passie gerund wordt door Rik Claessen en zijn vriendin.

Door de jaren heen is Claessen Orchideeën te zien geweest op meerdere tentoonstellingen. Verder zijn er naast orchideeën tegenwoordig ook andere tropische planten verkrijgbaar. Deze planten worden door Claessen orchideeën geïmporteerd en geëxporteerd van en naar landen over de hele wereld  
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
2 t/m 10 werknemers
Adres
Leveroysedijk 3
6034 SW
Nederweert-Eind
Website
www.orchideeen-shop.nl
Oprichtingsjaar
2006
Vacatures bij Claessen Orchideeen
Anderen bekeken ook