UWassistent

Over UWassistent
De regie hebben over het eigen leven is voor velen belangrijk. Om uiteenlopende redenen is het niet altijd mogelijk om alles zelf te doen. UWassistent biedt uitkomst door gerichte ondersteuning op maat aan te bieden op basis van de vraag van de klant. De klant bepaalt welke ondersteuning op welke manier.

Vanuit de vraag van de klant regelen we passende dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld huishoudelijke of administratieve ondersteuning zijn. Maar ook begeleiding naar een afspraak in het ziekenhuis of leren omgaan met een tablet of smartphone. We kunnen ook helpen het huis veiliger te maken of gebruiksvriendelijker. Er zijn diverse mogelijkheden.

UWassistent werkt met lokale persoonlijke assistenten, waardoor we persoonlijke service kunnen bieden op lokaal niveau. We spreken mensen persoonlijk en niet op afstand. We nemen de tijd om met de klant te bespreken wat precies de vraag is en stemmen de dienstverlening af op de wensen van klant. Maatwerk met persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Dus geen standaard dienstverlening waarbij het voornamelijk gaat om het zo efficiënt mogelijk inzetten van dienstverleners.
Bedrijfsinformatie
Specialismen
Begeleiding & gezelschap,Huishoudelijke hulp,Tuin- & klushulp,Slaapdienst
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Brouwhuisplein 1 C4
4811 DP Breda
Website
www.uwassistent.nl
Oprichtingsjaar
2013
Vacatures bij UWassistent
Anderen bekeken ook