All4running

Over All4running
Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft. Met tientallen jaren aan hardloopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg.

Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: wij willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die beste producten willen wij aanbieden voor de scherpste prijzen én met de beste service. Ambitieus? Dat zeker. Maar een hardloper zonder ambitie is geen hardloper.

**Onze ambities**
Dit doel is er niet alleen om bereikt te worden, maar vooral om blijven te bereiken. We willen de hardlopers in Nederland en België te allen tijde zo goed mogelijk van dienst zijn, en dus blijven we innoveren.

Niet alleen online, met de betrouwbaarste techniek en de beste content, maar ook offline. In de zomer van 2014 openden wij een flagship store in het centrum van Alkmaar. Dit is de grootste hardloopspeciaalzaak van de Benelux, met het breedste assortiment en het best mogelijke advies. Uniek zijn de tientallen meters lange hardloopbaan op de eerste verdieping met uitgebreide en zeer geavanceerde voetscanmogelijkheden. Dezelfde techniek is terug te vinden in de All4running Shoe Advisor Amsterdam, de tweede fysieke winkel die All4running opende. In 2018 is det verder uitgebreid met de derde fysieke winkel in Den Haag.
Bedrijfsinformatie
Website
https://all4running.nl
Oprichtingsjaar
2011
Vacatures bij All4running
Anderen bekeken ook