DUODEKA

Over DUODEKA
Wij zijn IT ondernemers.

Met een team van twintig personen ontwikkelen wij digitale producten, IT bedrijven en maatwerk software. De échte combinatie van business en IT staat voor ons centraal. Wij werken alleen met gemotiveerde en ondernemende mensen, die altijd voor het beste willen gaan.

Ons team heeft jarenlange ervaring met webdevelopment (Laravel, Meteor, React, Vue.js) én ondernemerschap. Tevens is het team de afgelopen periode versterkt waardoor er ook expertise over UX/UI, sales en marketing aanwezig is op kantoor.

De programmeurs van DUODEKA snappen hoe belangrijk business vaardigheden zijn voor de ontwikkeling van techniek en bezitten deze. Zij zijn communicatief vaardig en kunnen goed plannen. Zij ervaren het als een competitie om zo effectief mogelijk tot resultaten te komen en begrijpen dat het de eindklant geen bal interesseert hoe complex de achterkant van een systeem is. IT moet ervoor zorgen dat de klant zich kan focussen op waar hij of zij echt goed in is, dat is waar het om gaat.

Vind jij het ook gaaf om bedrijven te helpen door innovatieve IT oplossingen te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons commerciële software team ontwikkeld voornamelijk in PHP (Laravel) en Javascript (Meteor). Daarbij maken we gebruik van front-end frameworks zoals ReactJS en Vue.JS. Verder werken we natuurlijk met programma’s als JIRA, Git, Docker, Adobe XD, InVision en Visual Studio Code.
Bedrijfsinformatie
Bedrijfsgrootte
11 t/m 50 werknemers
Adres
Tivolistraat 50, 5017 HR Tilburg
Website
https://duodeka.nl
Oprichtingsjaar
2015
Vacatures bij DUODEKA
Anderen bekeken ook